to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Jumaat, April 30, 2010

K.O.L.E.K.S.I

dlu aku slalu tertanye2...
abg aku bwat koleksi komik..
kakak aku plak,xpnah miss majalah remaje(kalau nk diikutkn koleksila jugak,tp itu dulu...skunk da dewase,xmen ah remaje an?)
adik aku....ummm maybe koleksi cd games kowt..
aku???slalu rase cm xde wat koleksi papepon..
bowinkpon ade...
tp td tetibe aku tenampak seswatu..
barula aku seda yg aku mmg ade koleksi tsendiri...
cme aku je yg xpasan slame ni..
so,lets take a look..

ni la koleksi aku..hahaha!amacam?ebat x??take a closer look~

yg teapot kat bawah tu kite tolak ketepi sebentar..itu koleksi arwah mak aku k??
yg aku nk tunjuk tu yg kat 2nd floor tu..
amacam?agak terujekah anda?
ade lagi~

ni plak almari tu punye 3rd & 4th floor..
banyak x piale n pingat aku??
hehehe!
(jangan bongkak jujue~)
next~

ni plak hasil usehe aku memerah keringat sbb pandai blaja dlu..
well,always no 1 in class...
dlu pandai la..
skunk da hampeh..
piale2 ni ade la setinggi lutut...
yg ni plak:-

time kali pertame aku menjinak2kn diri ngan MSSS dalam acare lompat tinggi..
1st tyme masok dpt ni..
kire bebaloi la...
sbb after dis year(2004) aku dapat yg lagi ebat!

-
ni la die..
nampak x?
if xnampak,meh aku explainkan..
pingat emas kejohanan olahraga majlis sukan sekolah2 2005 bagi acare lompat tinngi kategori p15..
sape kate owg pendek xley lompat tinggi??
inila buktinye owg pendekpon bley melompat dgn lebey tinggi~

yg pastinye,zaman aku mengumpul koleksi ni da berakhir da...
abes je skola,abes la sume..
no more sports..
even ptg2 mmbr ajak joggingpon aku malas nk follow..
tp sbnrnye dulu aku mmg seorang atlit k??
utk lari pecot la....
+ lompat tinggi...
amacam??ebat kan aku??


1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hahahaha!