to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Khamis, Mei 27, 2010

BERITA????

pagi ni,aku trase rajin plak nk menulis kat blog..
da lame aku tinggalkan blog ni kan??
aku yakin blog ni windu kat aku..
hehehe!
seperti biase,kalo aku bgn seawal pkol 8 ni,mesti la sbb ayah aku kejotkn nk ajak p sarapan..
kt mane ag klo bkan kt restoren kegemaran aku..
ali's corner la...
mapley maa...
hahaha!
ade sorang ane tu,stiap kali aku p makan,mesti die yg amik order..
siap sengeh2 ag...
ape mksd sengehan die???
ha....itu yg kite tataw ekk??
pas p makan tu,aku singgah ar jap ke pusare bondeku..
huhuhu!
lps sedekahkn 7 kali alfatihah,aku ngan bapak aku gerak ke pasar seksyen 16..
bapak aku nk cr paru katenye...
on da way tu,tetibe bapak aku bkak cite ckp HAZIQ ANAK POKSU akan daftar kt UTM bln 7 ni..
OH  GOSH!!!!!
mcm nite mare rasenye..

WHY UTM?????
WHY???????!!!!!!!

abesla aku pasni..
tade la nk huha huha ag..
klo btol la die masuk UTM,mintak2 die dpt kolej lingkaran luar...
n yg pasttinye,,jgn fakulti sains okei??
walaupon aku bkan fakulti sains,tp akunye klass kt fakulti sains...
n kalo die bdak fakulti sains,mknenye probability nk terserempak ngan die tu sgt tinggi!!(inila gunenye kalo anda blaja statistic ye kawan2..)
ape yg aku perlu bwat ni???

2 ulasan:

miSzRiE berkata...

hahaha..abes la ko...hahaha

tasha berkata...

mmgpon...
payahla cmni kak long..
taley nk ronggeng2 slalu jawabnye...
knape dunie ni kejam??????