to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Ahad, November 28, 2010

Hei...aKu JeLeS..SeMoGe eNGKau BaHaGia..DoaKaN aKu JuGe..

Aku bukak facebook tadik..
Tibe-tibe ade sorang member aku wish kat sorang budak perompuan ni congratz cuz da jadi mother..
So she welcome her to the night shift..  ;)
Aku cube klik name beliau..
Aisya f azman..
ini orangnye...
ummm tapi.......
Siape ekk?
tapi ade dalam senarai name friendlist aku...
lame jugak aku cube perah otak..
tapi still tak dapat tangkap sape beliau..

last-last aku klik kat foto beliau..
cube mencari siape beliau..
aku dan beliau ade 200++ mutual friend..
aku suspek beliau mesti bdak skolah aku..
carik punye carik make terkantoilah bahawe beliau bdak batch 0509..
huhu!suda menjadi mami dah...alhamdulillah..
baby gurl...
agak terkejut sebab beliau merupekan junior aku..
dan beliau telahpon mendapat baby...
langkah bendul nampaknye nie..
tapi dengan keadaan aku sekarang ni,aku percaye mungkin selepas ini semakin ramai yang akan melangkah bendulku..
tibe-tibe rase nak cakap kat daddy,"daddy nak kawen sekarang jugak!!"


pee/ass: kepada Aisha F Azman,congratz sangat-sangat taw..akak tatawpon yang awak da kawen..hehehe!and jangan lupe..cepat-cepatla haplod gamba baby awak tue..akak tak saba nak tengok..(ataw mungkinkah lepas ini aku patot bahasekan diri aku auntie?)

2 ulasan:

Aisha berkata...

hey kak jue.
thank you la buat post untuk kite.susah-susah je..heheee~
kite dulu takde la famous amos mcm kak jue mase kt kusess.sbb tu akak tak kenal sgt. ;)
besides,kite kan Satriansssss..
thankss again kak.. :)

JuLiaNnE JiTChiE berkata...

hahaha!mungkinla kot sbb satrianss..
famous amos kah??
cam perli aje...
neway..
congratz sangat2...
nak tgk pic baby u..
weee~~

p/s:xsaba nak kawen..doakn ye jodoh kak ju sampai cepat..hahahaha!