to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Ahad, Disember 05, 2010

CuRReNT iSSue...KaMoo SaNGaT MeNGHamPaKaN aKu...WuuUuuUuu

arghh!!!keputusan xm da kuar..
bengangnye aku bile tengok keputusan current issue aku...
ahh..ni sume mesti pasal ustaz tu tak puas hati ngan aku..
semate-mate sebab aku ngan nana tak datang time bwat presentation yang kitowang tak payah presentpon..
adoi incik ustaz..
kitowang tak datang bkan sebab tido kat bilik..
bkan juge sebab dating merendek...
dari dating,baik tido ann?
tapi kitowang tak datang sebab kitorang ade rombongan ritu..
haish~camne aku nak cakap kat ustaz aku suro naikkan markah aku ni??
nampaknye tade chance la aku nak dapat dekan lagi..
(ceh!gaye cakap macam la slalu sangat dapat dekan!!)
encik khairul shazuan,sile jangan gelakkan aku!!
kang aku sekeh kau bertubi-tubi kang!!

haish...aku hampe..lemah longlai..
bkan nak menari la bodo!
aku sedih taw tak??
penat-penat je aku ponteng klas sebab nak tido kat bilik yang konon-kononnye mate aku dapat befungsi ngan baik tyme malam..
tgk tu..kan ke baiknye aku tdo sambil plok buku?proses diffusion mungkin blaku klo aku tido gini aww..
hampeh!sume itu duste!ye chuthei!
harap-harap gred untuk sabjek-sabjek yang len aku dapat a+..
aku mahu ini..
tak mahu yang ini..aku blom kawen lagi untuk mati...


doakan aku yekk?
sape tak doakan aku,aku sumpah die jadi rebit!!

pee/ass:bile la aku nak merase dapat poplat ni??makan popia da macam tiap-tiap ari da..aku nak rase gak dapat poplat!

1 ulasan: