to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Rabu, Disember 29, 2010

iNi BeRiTe GuMBiRe!!

aku da dapat pakcik!!!
hehe..atok aku baru nak bwat anak la...
tapi tibe-tibe cucu da ade..aneh tak family aku nieh??
anyway,congratz to atok zack and nanny nad...
cepat-cepatla haplot gamba uncle..
tak sabar nie..
nanti nak pi umah atok nak cubet-cubet pipi pakcik sampai lebam..
ahahaha!kak long!!!jom gi tengok pakcik bogel!!
oh ye,name pakcik baru aku ni  Mohd Adam Zikry Bin Mohd Zhafri..


pee/ass:time awal-awal taok gitaw aku kat pesbuk yang die bangun awal sebab nanny ala-ala nak besalin tu,memang aku da tepikirkan name zikry..siyes tak tipu!nampak sangat pertalian DARE aku ngan pakcik aku sangat kuat ann?ahahaha!


pee/ass 2:nanti kalo aku da gi jumpe pakcik aku,aku haplot gamba pakcik banyak-banyak kat sini ea?promote sket sebagai pelaris blog!

2 ulasan:

miSzRiE berkata...

lelaki yg name adam mmg macho..awww~

JuLiaNnE JiTChiE berkata...

yeke??
aww!camtu nak tunggu pakcik besa la..
nak kawen ngan pakcik ah gitu...