to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Rabu, Januari 26, 2011

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::


name blogpon bukan blog gadis chantek kan??
sebenarnye tak chantek sebab chumeyl je..
ekekeke~
nak buat URL bukanbloggadischantektapicumeyltahappetalekelapan.com nanti buat orang menyampah pulekan URL panjang sangat ala-ala rambut repunzel..
well,ni lah kali pertame aku join contest since aku berblogging..
bukan tak minat..lebih kepade tak tahu dan tak berape tahu(ini sangat terus terang..sile jangan gelak sampai pecah perut)

well,contest kali ni hadiah die sangat menarik..kalau nak tahu cube cek kat sini..
kompem tercirit nye korang tengok hadiah die..
rase cam nak amik gamba doplohpat jam semate-mate nak mencumilkan diri walaupon rase anak kere blakang rumah tu lagi cumeyl dari diri sendiri..

reason kenape aku join contest ni firstly,aku rase nak mencube-cube mengontestkan diri...
manela tahu rezeki anak dalam kandungan(5 tahun lagi)...
lagipon haritu aku baru je balik dari singapore..
secare kebetulan ade satu gamba tu aku rase chumyl sangat aku dan kengkawan aku..
so,kite try jelah kan??
mane taw rezeki aku dapat i phone sebijik..
bley bechenta ngan iphone siang malam siap bawak gi candle light dinner ann?

okeh,ni die gambar pilihan yang aku rase chomey sangat...

*sile bagi tepukan gemuruh*

okay,untuk nextnye keje,aku pilih 4 orang untuk ditagkan..
make,dengan ini,aku ingin mengumumkan pemenang-pemenangnye ialah:


time kasih sebab bagi saye join contest ni...
=) =) =)

4 ulasan:

| cik azeya | berkata...

chaiyook2. juju

:)

anamizu berkata...

wahh3 gud luck tau juju ^^

recent post : |korek biji mata???|

Miss Day-day berkata...

go juju go!!

Patu berkata...

alahai. walaupun aku comel tapi tak pandai la nak pose2 ni. keh3