to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Sabtu, Mac 26, 2011

Crazy emo family

what's up guys??
da lame tak membebel kat sini..
well,topik entry kali ni khas untuk aku membebel tak tentu pasal..
ni semua sebab video Shane Dawson..
pade sape-sape yang tak pernah usha video die lagi,tengok la kat sini..
but for a start,tengok video ni dulu..sumpah klaka..
kalau korang jenis yang macam aku la ann??
so,hope video ni boley bagi korang sedikit motivasi eventhough die banyak gunekan perkataan pelik-pelik..
hihihi
video

by the way,credit to SHANE DAWSON...
tade la aku rase down sangat bile macam nak down syndrom je ann??
when your life gives you lemon,make a lemonade!

Tiada ulasan: