to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Jumaat, April 29, 2011

pagi-pagi lagi dah bikin gua panas!


ahh..pagi-pagi lagi nak post pasal sakit hati...
nasib baik waktu subuh dah masuk..boleh ngadap tuhan jap bagi hati tenang...

alkisah...setelah sepanjang malam semalam dari lepas maghrib aku tido,akupon bangun la berjage sampai ke subuh ni..well,biaselah..subuhkan..senyap sunyi je..jadi nak mengelakkan mengantuk,aku pasang la lagu..bukannye apepon..lagu sumer import dari youtube..then tetibe ade orang ketuk pintu bilik aku..
sudah...sape puler bawak rombongan cik kiah melawat aku pagi-pagi bute nieh..rupenye pembantu fellow..sound aku suro pelankan bunyi muzik..ok fine!akupon dengar la pelan-pelan sebab akak tu cakap ade foreigner komplen cakap tak bleh tido..

aku punye tahap concern tu tak payah cakap lah!sampai nak kencing tadipon aku pasang silencer taw!tamau pulak nanti si foreigner tu komplen cakap dengar bunyi orang kencing kuat-kuat..then after aku kencing tu,aku dengar la balik lagu-lagu yang ade kat youtube tu..tetibe ade lagi orang ketuk..mule-mule ingat malas nak layan..satgi rumate aku bukak..dem!akak pembantu fellow tu datang..plus kali ni die bawak si makhluk jadah foreigner tu...entah ape diorang bebel-bebel..aku kat atas katil da panas dah..rase nak ngamokpon ade..
nak maki-maki dalam bahase jawe,kompemla si foreigner tu tak paam haram jadah aku cakap..

stress taw tak??lepas foreigner tu belah,akak tu cakap la,sebenarnye die tak dengar bunyi pape dah...
tapi foreigner tu yang gedik nak mampos sikit-sikit ngadu..sikit-sikit ngadu...padahal aku rase memang aku dah dengar sepelahan mungkin dah ni..ape si foreigner tu ade telinge bionik ke hah??

urghhh...kan dah tak pasal-pasal aku dapat dose marah-marah kat sini!


6 ulasan:

iman musa berkata...

mat salleh tuh skodeng anda KOT!!
kah kah kah..

Sogeking Kun berkata...

foreigner tu egyptian?

JuLiaNnE JiTChiE berkata...

iman musa>> bukan mat salleh lorh..rasenye macam minah turki..


sogeking kun>> nope..rase minah turki..

Sogeking Kun berkata...

owh eh. kalau tempat aku dulu, foreigner yg slalu buat lahanat macam ni geng2 egypt la. serius menyampah.

JuLiaNnE JiTChiE berkata...

ah..tapi memang selalunye foreigner keje buat hal je lah!
bengang jugak aku pagi tadi..
ingat kalau kali ke3 kene sound maw aku bakar je blok aku ni bia padan muke die ngan aku-aku skali taleh tido..

kuihkole berkata...

mungkin die dgr bunyik len kot,,eee scary nyer........bunuh die bunuh die!