to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Rabu, Mei 18, 2011

Meng-ayat Supervisorku Esok

tak cukop tido..
ZzZzZzz..

Dream HIgh...

how I wish I could be Go Hye Mi and u'll be my Jin Guk..

i'll be Kim Pil Suk,U'll Be my Jason..

i'll be Juliana Natasha U'll be .............
lalalala~

bala...bala....ni lah yang jadi bile selalu sangat layan cerita korea..
tapi rasenye kalau tengok situasi sekarang ni macam aku ni sekadar Yoon Baek Hee..

okeh..nak masuk dalam dunie sendiri jap..
daaa~

p/s: cerita ni best kot.. Kak Ida dah abes tengok dah???hihihi...Time kaseh pade yang memberikan aku cerita ni..

5 ulasan:

aNiSFaHiMi berkata...

best2...suke sgt dream high..hehe

BaYu berkata...

iskh....tk baek tue...dakwah kena ada cara...mungkin diowang tk faham..kalau boleh, bagitau aje lah kt Fb tue...

kalau kita salah, mestilah kita nak orang betulkan salah kita..at least bgtau lah kan...

u tgor dia, dia tgor awak...sama-sama kan jadi baik..

eceh, lebih2 pula..

maaf yer, pernah kena juga macam nih..(-_-)

BaYu berkata...

eh, salah bg comment lak..

saya suka jugak kt Dream high!!!

Go milky cuple!!!

mau jadi mcm Song Sam dong!!

Be great...and be not scared to try to be better...

BaYu berkata...

eh, salah bg comment lak..

saya suka jugak kt Dream high!!!

Go milky cuple!!!

mau jadi mcm Song Sam dong!!

Be great...and be not scared to try to be better...

Shahida berkata...

saje je nk bg akk tbakor kn? skg ni akk just x sabo je nk jmpe tasha n copy sume cite korea yg tasha ada..ble kte nk jmpe ek? hik