to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Rabu, Mei 11, 2011

Surat Untuk Lecturerku Yang Dikasihi

Dear dokter,,

Dokter..Tolongla jangan buat saye macam ni...Saye datang kelas dokter tiap-tiap hari taw...
Tak pernahpon miss...Setakat lambat dalam setengah jam tu biasela...Semue bas punye pasal tau..Driver tu dah taw saye ade kelas pukul 8pagi,die datang 8.15pagi..penat saye tunggu dari pukol 7.50pagi taw..Tapi at least saye datang taw kelas dokter tu walaupon kadang-kadang saye terpakse miss mandi pagi semate-mate nak rush pergi kelas dokter..Saye tak macam jiran saye si Bedah tu yang menipu cakap datang kelas tapi tak dapat attendance untuk tande tangan..


Dokterku yang dikasihi,

Semue esaimen yang dokter bagi saye tak pernah miss anta..Semue saye buat taw...Setakat plagiat tu,nomel la...Tapi saye pasti dokter tak dapat kesankan sebab saye dah cek dulu berape peratus ke-plagiat-an saye kat Lebai Gugel ni..hihihi..Dah sepanjang saye bergelar mahasiswa ni memang itu bende yang paling saye master tak perlu mintak tunjuk ajar orang..Patutnye dokter kene bangge sebab ade anak murid genius macam saye ni taw!Tapi at least saye ade effort untuk buat semue esaimen dokter bagi taw walaupon kadang-kadang macam-macam jenis makian berbentuk pujian saye lontarkan...Saye pernah jugak terfikir nak bunuh diri sebab tension sangan esaimen yang dokter bagi tu melambak-lambak bagaikan tahi cirit rumet saye sewaktu kene taun..


Dokterku yang hensem lagi macho,

Sebelum dokter buat penilaian nak letak markah saye berape untuk final exam ni,pekate dokter tengok balik segale kuiz,test mahupon presentation yang saye penah buat sepanjang semester ni...Tinggi tuuu carry mark saye..Dokter jangan tipu taw sebab Wan Nur Atiqah punye carry mark tinggi...Takkan la tetibe carry mark saye rendah sebab da kompem-kompem saye tiru dan bincang dengan beliau mase exam..Mestilah markahnye same kan??

Kesimpulannye,saye nak mintak jase baik dokter untuk naikkan markah saye..Apelah sangat kalau setakat dari C- tu nak naikkan kepade A+..Tak luakpon kalau nak dibandingkan dengan kerajinan saye bangun awal pagi untuk pergi ke kelas dokter taw..Tu belom masok lagi dokter mintak tolong saye hantarkan itu ini,belikan lunch dokter pastu mintak tolong saye amik anak dokter balik dari sekolah..Saye harap dokter boleh consider permintaan saye ni memandangkan saye adelah budak yang paling aktif dalam kelas nak-nak kalau time soal jawab sampaikan dokter sendiri jadi malas nak layan saye,kan??Saye tahu dokterpon kadang-kadang rase macam nak bunoh saye sebab rimas saye asyik tanye soalan...hihi

Akhir kate,jase baik dokter saye dahulukan dengan ucapan terima kaseh..


XOXO,

Pelajar Mithali 2011

3 ulasan:

azuha rahimi berkata...

carry mark ak 20 per 50....=.='

JuLiaNnE JiTChiE berkata...

oklah tu...dulu time aku sekolah rendah,mak aku cakap kalau dapat nombo lagi sikit lagi bagos..

firhad dannylia berkata...

aku suke la cite ni...hiii