to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Rabu, Jun 01, 2011

Hidup Ini Complicated


hidup ni sangat complicated...
umpama mahu mengextract DNA dari actinomycetes flavoid tapi tak ade liquid nitrogen..
tapi kite kene bersabar

hidup ini complicated...
bagaikan mengerun gel electrophoresis sebanyak 9 kali baru tahu kesalahannya dan lakukan untuk kali ke sepuloh..
tapi kite tak boleh putus asa

hidup ini complicated...
sama macam cuba mencari journal actinomycetes carbonara tapi yang jumpe cume carbonarius..
tapi kite kene pandai gune logik akal..

hidup ni complicated...
umpama mengeksperimen menggunakan 2000 sample..
tapi kite kene pandai susun atur...

alah..senang criter hidup ni complicated lah..
kejap dapat keje..rase bizi..tak delah boring sangat..
kejap kang dok temenung...tengok hengpong...bile la orang nak mesej...

haih~
*sambil menghembus nafas berat..
nak gi piknik ngan Intan,Aniz,Fiza,Syifaa,Aza,Yusra...wuuu~


p/s: kawan-kawan..mesej aku esok buat aku hepi ye???hikhikhik..
shaye rashe diri shaye shangat gediks lah malam ini..kan intan kan??
oh ye..time kasheh cik Nana shebab shudi gayut dengan shaye malam shemalam..

2 ulasan:

mohammad fadzlin salleh berkata...

hidup ini x complicated ....
umpama hanya mengoffset garisan2 grid dan x perlu lagi hendak melukis satu persatu...

hidup ini x complicated...
bagaikan membuat corak dan warna dengan mengunakan hatch tanpa membuat secara menual...

hidup ini x complicated...
sama macam membuat elevation dan floor plan berbanding section....

alah...senang criter hidup ini x complicated la....
kejap x sampai lima minit dah siap....seronok sangat...
sbb pas 2 tgok hanphone dan balas mesej korg....



p/s :: hanya gurauan.....cz pada sy life it's simple...xp kita yg jadikan ia complicated.... dan keadaan di atas 2 adlah lam bidang PELUKIS PLAN SENI BINA BANGUNAN... . . peace no war. . .=)

Intan Nurul Syazwani berkata...

Alololo mucuq2 iye..phone aq pon x berbunyik aw..hehe