to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Selasa, November 30, 2010

aKu,(BaKaL) Die DaN iCe SKaTiNG

aku ke sunway pyramid bersame kakak aku sepetang..
haish~pergi tengok adnan sempit lagi..
dalam crite ngangkung tula..
seblom gi tengok wayang tu,gi usha budak-budak main ice skating..

kebetulan ade sorang pompuan tu macam power je..
siap boleh pusing-pusing cam barbie swan lake gitu..
rase jelesh kejap..
okeh..aku nak ngaku..
aku tak penah gi ice skating sebenarnye..
teringin nak gi maen ice skating..
cume menunggu orang ajak aje..
aku cakap kat kakak aku,"first laki yang bawak aku maen ice skating,aku bwat jadi laki aku..hahahaha"
kakak aku cume bwat gaye jelir lidah ala-ala muntah..
tapi sweetkan kalau bakal laki aku yang bawak aku gi ice skating..
aja aku men..jangan bagi aku jatuh..
cam dalam crite korea plak..


pee/ass:   STOP DREAMING LA BEBEH!!!

2 ulasan:

| cik azeya | berkata...

wah. bestnye. aku pon tak penah. bwk la aku juju. hee

JuLiaNnE JiTChiE berkata...

jom3..
kalau aku gie ngan ko,ko kne kawen ngan aku la nnt..
okei??