to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Rabu, Januari 05, 2011

BiLe oRaNG SuDa SiBuK BeRCeRiTe PaSaL PoiNTeR

pernah tak korang rase menyampah ngan orang sekeliling korang?

penah tak korang rase macam nak tampa orang?

penah tak dlu member korang mintak tunjuk ajar dari korang dan bile die dapat poiter lagi tinggi dari kite,die rase cakap die je yang betol lepas-lepas tu..

penah tak korang rase cam nak cakap,"hei!tak payah nak belagak la ngan reult korang!!

penah tak korang rase cam nak jerit maki hamun kat diorang tue??

aku tak kesah..aku taw aku tak pandaipon..tapi bile member aku mintak tolong aku ajar diorang,aku dengan senang hati bantu setakat yang aku mampu..pasal pointer akupon,aku bkan lah jenis yang berahsie sangat ngan orang lain...kalau orang tanye,aku jawab je..tapi biasela...prasaan ingin tahu tu nomel...jangan tanye pointer aku kalau kau bekire-kire untuk tidak mahu orang lain tahu pointer kau!!

tapi aku suke orang yang macam kau ni sebenarnye..walaupon kadang-kadang perasaan nak tampa orang, tibai sampai nyawe-nyawe otomen tu ade,aku masih ingat yang kau ade mak dan ayah...cume aku nak bagi peringatan kat orang macam ni,sekali kau buat aku macam tu,dengan secare otomatiknye korang membuatkan aku lagi berapi-rapi nak fight korang dalam pelajaran okei??trime kaseh kerane membuatkan keazaman aku mencanak-canak naik tingginye!we'll see result dis sem okei??

aku tak pandai..dan aku juge dalam proses belajar..mungkin kalau sem lepas aku kurangkan ponteng dan kurangkan juge masalah-masalah yang boleh menyebabkan aku serabot kepale,aku punye pointer lebih tinggi..setidak-tidaknye,lebih tinggi dari pointer aku sekarang ni..aku tak kisah lah pointer kau berapepon..kalau kau dapat poplat skalipon,aku tetap tak jeles ngan kau..cume aku tak suke bile kau belagak pointer kau lagi hebat!!aku lagi tabik pade  mereka yang mendapattak seberape tapi berazam untuk cemerlang di sem seterosnye lah..lebih turun-ke-bumi bak kate orang

pee/ass : YOU ARE SO PATHETIC!!jakun ea tak pernah dapat pointer tinggi-tinggi??
pee/ass2 : kau takkan slalu di atas..jangan nak menyesal bile kau dah berade di bawah nanti..(peringatan untuk diri sendiri juge)

1 ulasan:

| cik azeya | berkata...

die terlalu gembire. sile sedarkan dia juju,