to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Jumaat, April 01, 2011

bertudung tapi .......................

tetibe terpanggil nak buat entry pasal bila remaja perempuan di depan kamera..
semuanya terjadi bile aku tengok kat face book,ader member aku pos satu link..
tergerak jugak hati aku ni nak klik sebab tengah bosan buat essay bi yang tak taw nak buat macam mane conclusionnye..
at the end,lepas aku usha link tu,aku nak cakap,
NO WONDER LELAKIPON BOLEH NAIK HANGIN TENGOK GAMBAR_GAMBAR MACAM NI!!

well,sakit hati jugak tengok gambo ni..
cik kak oi...kalau dah kepale tu ditutup,jangan la pulak yang bawah tu terbukak..
ape dah tak cukop sangat ke dwet nak beli kain??

tak kurang juge link yang diletakkan dalam entry tu yang menggundang aku untuk tengok gambaq gini:
dan juge macam ni:

sangat ewwwwwww dan gross okei??
aku taw la hangpa tu camwhore tapi tak boley kat buat pose lain??
ke hangpa tu memang da masuk ketegori wajib kawin??
lagi sedey sebab tengok yang buat macam tu dah kompem-kompem melayu,berbaju kurung dan BERTUDUNG!!!(kompem la ISLAM kan??)

shame on you!
kalau ye pon dah gersang sangat tak dapek nak menahan nafsu serakah,tak payah haplot kat public boley?
tak payah nak tunjuk sangat yang hangpa tu ade pesbuk bagaila nak haplot gambaq-gambaq hot hangpa ni..
akupon tak paham ape yang hangpa fikirkan sebenarnye...
nak kate nampak hot buat camtu,aku tataw la tang mane yang hot nye...
bagi aku hot nengoknye ade la...

so to all my readers,PLISS PLISS PLISS and PLISSS dont be like them,okei?
kalau nak tutup tu,tutup la betol betol..
pakai macam ni akn lagi cumei?
but that doesnt mean hangpa yang tak maw tutup tu,tak payah tutup ok?
aku sekeh kepala hangpa laju-laju kang!!
dose tetap dose!(aww!rase cam ustazah gitu!)
aku dah lepaskan tanggungjawab aku dengan menegur korang,okei??
sekarang ni terpulang pada diri sendiri nak berubah ataw tak..

pee/ass: dats why aku tak suke nak amik gambaq ayu-ayu(padahal muke cam mami monster!)..gamba aku sume muke cekodok so dat aku tak semangat nak haplot kat pesbuk..hik3

oh ye,credit to oh tidak sebab gambar-gambar hot tu semua dari website beliau..
=)

1 ulasan:

^^eKaTiKaH^^ berkata...

apew nak jadi la skunk nie...
harap bertudung jew...
perangai mengalahkan org bkn islam...