to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Rabu, Mac 30, 2011

holly krabby patty!

tahu kah anda,menjadi pengarah untuk sesuatu program bukanlah satu kerja yang senang..
nak-nak jika anda jenis yang tak involve sangat dengan persatuan mahupun kelab apetah lagi jawatankuasa mahasiswa di kolej anda...
so here it goes my life now...
jadi pengarah untuk program GOP..
memang dah agak dah akan tension...

tension bile tataw nak buat ape..
tension bile kite ade banyak persoalan dalam kepale otak tapi tak keluar kat mulut ape yang perlu ditanya..

tension bile kite bercakap dan orang lain kadang-kadang macam tak layan..
korek-koreng idong...tarik sepender sedot....cabut bulu ketiak...
tension bile mintak pendapat tapi takde feedback..
yang pastinye tensionlah...

well,aku taw yang  aku tengah tension..
dats why bile aku dok tanye-tanye orang  tak reply..
padahal ade je..aku yang saje nak frust lebey-lebey nak kene orang bagi perhatian..
kurang kasih sayang lah tu!
kadang-kadang tu diorang layan je cume bile dah tension ni rase cam ape yang aku cakap,macam cakap kat dinding..
tapi ape-apepon,aku nak mintak maaf kat all my classmate...

firstly sebab,memanglah aku pengarah but aku sendiripon serius shit tak taw ape-ape pasal kertas kerja and all that stuff but niat aku sebenarnye,aku nak learn all those things before aku grad dari UTM ni(insyaAllah..)
makenye,i cant do it without you guys supporting me..
im trying to plan something yang bile kite dah grad nanti,kite akan ingat classmate kite semua..
bercuti same-same,,kat luar negare pulak tu kan??
lagipon sape je yang nak bayar kat kite seribu untuk pergi over the sea..btol tak??

dats why im hoping you guys to give me full of commitment and support...
ask me if anything you should do to help me..
but if aku reply,"buat mase ni,tade kot..." tu aku mintak ampun..

especially to Lily..cuz seriously,aku kene banyak bincang dengan die but sekarang ni pon aku tak sempat nak berkate ape-ape kat die..
sorry sangat-sangat...

hopefully,ape yang kite rancang ni menjadi...
i really want to do this trip so dat i wont forget you guys once when im graduate..
do pliz...pliz...pliz... and pliz help me guys..
gimme moral support pon ok..
hihi..sebab aku senang untuk berperasaan down..


lastly,sorry kalau ade yang terase hati ke hape..
jumpe aku face to face if tak puas hati key??
work as group...

and TOLONG SANGAT SANGAT SANGAT untuk tegur aku kalau aku salah..
aku insan yang lemah..huhu!
hope jugak tade orang yang misunderstanding dengan ape yang aku cube sampaikan..  =)

okei dah,sile sambung study...
esok ade test!

pee/ass:do give me comment about this if you have read this entry ok??

1 ulasan:

syaimz berkata...

goodluck utk test,GOP (: