to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Ahad, April 17, 2011

semoga awak bahagia dengan pilihan hati awak...

sedihnye balik rumah kali ni..
tak sangke ex-boyfriend aku nak kawen dah..
siap iklan-iklan kat tv lagi...
saje nak bagi aku jeles lah tu...
aku try jugak usha kat internet tarikh kawen dorang..
hurm...29 april ni...
walaupon die jempot tapi aku tepakse mintak maap awal-awal..
aku ade final exam yang tak habes lagi tyme tu..
even cousin aku tunang 1 mei pon blom tentu aku boleh balik lagi walupon die nak upah aku jadik fotografer yang tak bertauliah ni..

pade awak,saye ucapkan tahniah..
smoge bahagie sampai ke anak cucu..
jangan mati eksiden macam mak awak okei?
bawak kete nanti hati-hati..
kalau boleh,pakai topi keledar trus dalam kete tu..
baru keselamatan terjamin..
walaupon sakit hati sebab awak pilih die tapi bile saye teringat balik zaman kite dating dulu-dulu awak suke kentut kuat-kuat,maka saye rase die memang orang yang kental dan takde sense of smell sebab dapat terime bau kentut awak tu yang kadang-kadang macam bau tempoyakpon ade..
mungkin awak juge da jumpe dokter untuk pulihkan penyakit awak tu..
walaupon saye taw awak suke makan petai cicah sambal belacan,tapi saye yakin lepas awak kawen nanti mesti dah tak dapat makan tu semua ann?

ape-apepon,jage diri baik-baik...
jangan lupe zip seluar tu selalu..(dulu saye slalu ingatkan awakkan sebab awak slalu telupe nak zip seluar lepas kuar dari toilet)
stokin tu tuka tiap-tiap hari kalau tak maw kaki bau cagu...
kalau korek hidung jangan calit merate-rate tempat ok?gune tisu kasi senonoh sket!
hmm...dah lah awak...
saye bebel panjang-panjangpon,awak bukan kawen ngan sayepon nanti..
pandai-pandai la bini awak jage awak nanti...
tapi kalau awak ade masalah rumahtangge,jangan datang kat saye...
tak manis dipandang orang nanti..
kite dah tade pape,ok?
akhir kate,semoge awak berbahagia sampai ke anak cucu..
gamba kite yang dulu tu,bia la saye simpan sebagai kenangan untuk anak cucu saye nanti..
awak yang dulu
awak yang sekarang

saye tunggu adik awak pulak lah ye..
 dengar cite die tak in serious relationship ag?

4 ulasan:

| cik azeya | berkata...

ingatkan sape tadi. -_-

JuLiaNnE JiTChiE berkata...

ahahaha~
ko ingat sape?
kih3
aku tade la keji beno nak ngutuk ex aku..
at least kat sini la..twitter tataw..
lalalala

Qish Hazrul berkata...

wahahaha.. yoyoh aww je ingat kakak kutuk ex bf kakak tadi. haha. nice entry kakak ! :D hmmph. dah takda jodoh.. nak buat cemane kan. hihi.

missiela berkata...

hihi..ingat sape tdi...mmg klakar la akak nie...sye follower yg ke100 k..nice...