to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Sabtu, Jun 11, 2011

ohemji!!!unbelibebel!!

semalam tengah-tengah malam,tetibe ade member aku ajak chat..

pelik jugak..
sebab slame aku add die kat facebook ni tak pernah pulak die ajak aku berborak..
kenal kat Poram je kot..
tapi die ajak borakpon,sekejap je..
pastu die bagi aku satu URL...
akupon yang bongok-bongok ni pegi usha tanpe rase bersalah...
bukak-bukak profile fb tu tros aku rase lain macam...
dah la tengah online sorang-sorang....
mate aku tetibe terpukau ngan profile picture tu...
shit!aku rase kalau korang jadi akupon,korang akan rase perasaan yang same..
tak caye,cube bukak sini..
pastu bagitau aku ea ape prasaan korang..
kite kongsi same-same,ok?...

2 ulasan:

shiema sufian berkata...

shiema pon pernah kene.

jomla join contest belog shiema :)

Tanpa Nama berkata...

nana c:


aq kene gak!!
zal ngok ngek an..

kasar betul budak kecik tuh an.... hihihi