to all readers,do leave me your comment or suggestion at the shout mix or juz comment it on my entry..i really appreciate that and hoping that i could blogwalking to yours... =)

Ahad, Mac 06, 2011

Contest : PEREMPUAN/LELAKI MELAYU TERAKHIR

hye semue~~~
hik..hik..hik...
kali ni,wa nak try join contest ni pulak..
contest ''PEREMPUAN/LELAKI MELAYU TERAKHIR".....!!!
~kontest ni dianjurkan oleh Incik QHAIS yang ensem lagi macho tu taw...~

kih..kih..kih..
walaupon wa nampak kental diluar tapi percayelah wa tetap ayu taw kat dalam..
even tak banyakpon,,,ade la sikit..awww~
*okey..itu gedik bukan ayu...
walaupon mummy ngan daddy wa bagi wa name JULIANA NATASHA(bukan name sebenar) yang langsung tade kaitan dengan perkataan ayu seperti Rohayu,Ayuni,are you sleeping brother bear mahupon kayu,tapi ciri-ciri keayuan tu wa boley buktikan la dengan gamba ni..
tadaaaaaa!!
hehehe!ayukan wa??

seterusnye,reason kenape wa nak join kontest ni..
sebenarnye wa bekenan ngan adiah-adiah yang disediekan..
kate pompuan melayu terakhir kan??
beg comey-comey kalerpul gitu sape tamau kan??
lagipun,mane taw ade rezki wa menang kontest ni,boley belagak ngan incik rumate wa ade beg baru..

cogan kate wa untuk kontest kali ni
"siapa bilang gadis melayu berpakaian sopan tak menawan,tak menarik hati tiada memikat??"
hik..hik..hik...

well lastly,nak cakap,
kecantikan adelah hak milik setiap insan~~
(sile sebut dengan gaye kak Nita okey??)

okey,wa nak tag 

buat taw korang..kalau menang dapat adiah tu...hehehehe!

1 ulasan:

qhais berkata...

hyeeeeeeeeeeeeeee...tq eaaa sbb join......huhuhuhuhu....